Starthjälp, startbooster, nödstartare

Med vår lätta, litium startbooster (Youtubefilm) (pris från 499 kr, välj mellan peak 300A till 1000A, 12 volt) kan du starta motorer utan starthjälp från ett annat fordon och den fungerar utmärkt som hjälpstart för bil, båt, mc och andra motorfordon. Det är inte alltid man har startkablar med sig eller tillgång till ett annat fordon att få starthjälp ifrån. Med en starthjälpare i bilen behöver du inte oroa dig för detta, skulle väl problemet uppstå så kopplar du bara på startboostern och sen är du på väg igen. Vår erfarenhet visar, starthjälpare med peak 600A bör väga 500-650 gram för att verkligen ge peak 600A.

Våra starthjälpare har litiumbatterier med hög (peak) urladdningsström under kort tid (3 sek) vilket innebär att startaren ger peak ström under 3 sekunder för att sedan gå ned till grund startströmmen. Detta är anledningen till att det står angivet 2 olika ampere värden i specifikationen.

Köper du en startbooster av Weecare.se då är det verkliga värden du köper. Vi testsäkrar nämligen våra nödstartare i verkligheten genom att starta utan bilens blybatteri inkopplat, vi kan då genom våra mätningar se vad nödstartaren verkligen har för peak (topp) ström och att de uppfyller våra krav innan vi tar in dem i vårt sortiment. (Tyvärr uppger många leverantörer/säljare högre värden än vad det egentligen är)
Köp en prisvärd och testsäkrad starthjälp för motorcyklar, gräsklippare, snöskotrar, 4-hjulingar, traktorer, lätta lastbilar, båtar och vissa tyngre lastbilar. Finns starthjälp för både 12 volt och 24 volt system. Är ni osäkra på vad ni behöver för typ av startbooster/starthjälp då mailar ni info@weecare.se eller ringer oss.

Laddar...