Starthjälp, startbooster, nödstartare

Välkommen till Weecare! Vi ser till att du alltid är förberedd

Det är lätt att underskatta behovet av produkter som underlättar i nödsituationer. Ofta tänker vi att det aldrig kommer att hända oss. Men plötsligt står du en kall vintermorgon och bilen startar inte, utan möjlighet till starthjälp från någon annan.

Brett sortiment – Hög kvalitet – Rätt kunskap

Hos Weecare finner du ett brett sortiment av andra produkter som kommer vara dig till hjälp i olika situationer, med allt från nödstartare för ditt fordon, till starka ficklampor till varningslampor med höga ljusstyrkor.

Alla produkter i vårt sortiment håller en hög standard för att vi har höga krav på det vi säljer. Vi erbjuder helt enkelt högkvalitativa, hållbara produkter till bra priser. För oss är det viktigt att du får rätt produkt för rätt situation. Vi ger därför gärna tips och råd inför dina köp.

Nu kan du alltid igång motorn – utan hjälp från andra

Det är inte alltid lätt att både ha tillgång till startkablar och ett annat fordon att få starthjälp från. Med en startbooster i bilen behöver du inte oroa dig för detta, skulle väl problemet uppstå så kopplar du bara på den och sen är du på väg igen.

Våra startboosters gör att du kan starta motorer utan starthjälp från ett annat fordon. De finns i olika strömstyrka och fungerar utmärkt till allt från gräsklippare och fyrhjuling, till bil, mc och båt, och även vissa tyngre motorfordon.

Starboostern – en självklar del av säkerheten i bilen

Lika oumbärlig som varningstriangel, ett extra däck eller fälgkors, är också en startbooster. Med den riskerar du aldrig mer att bli stående på grund av att motorn inte startar och vara beroende av starthjälp från ett annat fordon.

På så sätt undviker du farliga situationer och behöver aldrig vara beroende av hjälp utifrån. Det är ett billigt och effektivt sätt att slippa undan tillfällen där du annars är avskärmad och utsatt.

Visste du att våra startboosters även fungerar som powerbank till mobilen eller surfplattan? Snygga, diskreta och kraftfulla med en vikt på bara 0,2 till 2 kg.

Finns starthjälp för både 12 volt och 24 volt system. Är ni osäkra på vad ni behöver för typ av startbooster/starthjälp då mailar ni info@weecare.se eller ringer oss.

Laddar...