WT3 är en av marknadens mest prisvärda startbooster. Vid Weecares egna tester har den gett 800 ampare och startar lätt upp både bilar och traktorer. En av marknadens mest prisvärda startbooster. Vid Weecares egna tester har den gett 800 ampare och startar lätt upp både bilar och traktorer.

En startbooster, eller starthjälp som den också kallas, är det moderna sättet att nödstarta bilar. Alla har vi väl någon gång råkat ut för att batteriet i bilen laddats ur och besväret med att få igång bilen igen. Det är inte alltid man har en snäll granne med startkablar som kan komma till räddning.

Med en startbooster i bilen fixar man det lätt på egen hand. Moderna startboostrar, som WT3, har litiumbatteri och är tillräckligt små för att man alltid ska kunna ha den med sig i  bilen.

En startbooster är också en extra kraftreserv. Har med den med sig på resa kan man använda den till att ladda mobiltelefoner med, driva kylväskan, eller en lampa på campingturen, exempelvis.

WeeCare har flera modeller av startboostrar att välja mellan. Men nu vill vi lyfta fram WT3 lite extra. Det är ett kraftfullt batteripaket. Tillverkaren har god säkerhetsmarginal i sina löften om vad den ska ge och har satt 600 ampare vid fullt uttag. När Weecare har testat den har den gett 800 ampere. Det gör den jämförbar med betydligt dyrare startboostrar på marknaden. Nu har vi priset 1 349 kronor för WT3, vilket vi vågar påstå är ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Gå gärna in på vår webbshop och läs mer, eller titta på vår lilla instruktionsfilm, om hur enkelt det är att använda en startbooster: