Kolla in vår Webbutik www.weecare.se. Vi har förändrat butiken för att underlätta för våra besökare.

Våra 10 första kunder kommer att få ficklampan WL-818D på köpet när ni lagt en beställning oavsett ordersumma. Värde: 149 kr. Vi lägger till ficklampan manuellt i ordern efter ni lagt beställningen.

 Startboosters/Starthjälpare är vår hjärtesak. Vi testar, utvärderar om de uppfyller våra krav, att de verkligen är de värden som tillverkaren säger att de har.
Vi är inte de billigaste på marknaden och inte heller de dyraste när det gäller Litium Startboosters.
Du kanske funderar att köpa av en konkurrent som är billigare eller har högre Peak ampere, högre mah/Ah värden än Weecare har på sina Startboosters.

Allt är tyvärr inte sant som de skriver om produkternas specifikationer som de säljer.
Det finns givetvis en ”fel” tolerans som påverkas av vilken temperatur när Startboostern används.
Det är inte det vi syftar på, det kan handla om 50 till ca 150 peak ampere högre värden än vad det egentligen kan uppnå . Samma gäller det för mah och Ah att det avrundas lite eller mycket uppåt.

Givetvis fungerar dessa Startboosters fast det begränsar vilka fordon du klarar av att starta eller hur många gånger du kan ladda mobilen på en laddning.
Vi vill att ni rådfrågar oss om ni känner er osäkra till info@weecare.se eller på mobil/sms nr: 0725474090 så hjälper vi er att välja rätt produkt. Har vi inte svar på er fråga försöker vi få fram ett svar genom att testa det ni frågat om.

Weecare säljer bara Startboosters som klarat tillverkarens specifikation i våra tester. Ibland blir det att de inte når upp till de värdena. Därför säljer vi ibland ut testexemplar i webbutiken till ett lägre pris.

Vi har nu många nya Startbooster modeller att välja emellan.
Nu när kylan kommer är det läge att ni har en litium Startbooster/Starthjälpare hemma för att hjälpa er själva eller en medmänniska J när fordonet inte startar.
Ni kan nu betala med Swish och även med Klarna som tidigare.