Weecare lanserar nu två robusta, vattentäta Startboosters.

Vad är en Startbooster och vad kan man använda den till?
Det är ett litiumbatteri som ger hög strömstyrka under en kort stund (1-3 sek). Detta gör det möjligt att nödstarta ett fordon som har ett urladdat blybatteri. (De kallas även starthjälpare, nödstartare)
Våra Startboosters ersätter de gamla startkablarna. Du behöver inte längre något annat fordon för starthjälp.
Med vår Startbooster är det bara att plocka fram Startboostern, anslut startklämmorna på blybatteriet eller på motsvarande anslutningspunkter. Starta fordonet. Koppla loss Startboostern och kör direkt vidare.

Startboostern kan mer än detta. Den är multifunktionell. Den fungerar även som powerbank. Beroende på modell har de 12 /16/19 volts utgång. Alla har USB uttag för att ladda din mobil, surfplatta, kamera, GPS, osv.
Integrerad ficklampa, det följer med ett kabelkit för laddning av mobilen via USB. För att ladda Startboostern följer det med 220 volt laddare och 12 volt cigarett laddningskabel.

Dessa två Startboosters klarar av att man tappar dem utan att de skadas. (Givetvis finns det undantag beroende på underlaget de landar på)

 Den ena, WIP-E67 kommer från kända Car-Ku på peak 400 ampere

Vi har WIP-L43 som är kraftigare på många sätt. Den är på peak 700 ampere. Visas till höger på bilden. Har ett extra stötdämpande ytterhölje för att klara sig bättre om den skulle ramla ned på marken.

Båda passar i mer krävande miljöer. Allt från skogs/fjällvandringen, ute på jaktturen, de fungerar till att ladda mobilen eller jaktradion. 
Ni kanske kör någon typ av skogsmaskin, grävmaskin, traktor, ATV fordon. Det går att göra listan lång för många olika användningsområden.
Vill ni läsa mer om våra Startboosters eller påbörja ett köp kan ni klicka här.